Sommerbaby

Lilypie First Birthday tickers

torsdag den 17. maj 2012

En stor lille pige

Så har lille pigen og faren gået hjemme sammen i 6 uger, og de har begge to overlevet, og uden varige mén :) Tror nu de begge har nydt det. 
De fik øvet lille pigens boldspil, så hun kan blive klar til WNBA


Der er blevet investeret i ny cykel, cykelstol og diverse tilbehør, så faren kan få den lille pige afleveret i vuggestue. Og det skulle jo lige prøves af om det var noget der passet lille pigen. Hun synes det var rigtig sjovt at sidde bagpå, og der måtte gerne komme lidt fart på (dog ikke for meget)



Det kan godt være at man ikke helt har fået styrer på det der med at kravle, men det er da heller ikke nødvendigt når man nu kan gå. Eller i hvert fald noget der minder om det. Det er ikke altid at benene helt vil lystre, men så er gåvognen rigtig god at støtte sig til.



Og så har hun haft sin første tur i forlystelsespark (Legoland). En hyggelig safari med far var et hit. Men ellers tilbragt hun det mest af dagen i barnevognen i ly for regn og blæst.


Og så har hun haft sin første dag i vuggestue. Hun brugte den første halve time på at kigge på de andre børn. Men hun varmede dog lidt op til sidst, og var med til lege med de andre børn. Er sikker på at hun nok skal klar at starte, så må vi bare håbe at moren også er klar.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar