Sommerbaby

Lilypie First Birthday tickers

mandag den 20. februar 2012

Fine bisser



Så blev den bette tøs 7 måneder, sikke hurtig tiden går. Og næsten på 7 måneders dag kom der en fin lille tand frem i undermunden, og den næste er godt på vej. Hun har heldigvis ikke været så generet af det. Så ingen røde numser eller feber, og det kunne da været fint hvis det også holde sig væk når resten har tænkt sig at komme frem.

Og så har hun fundet ud af, at der er andre måder at komme frem ad på, end at trille, så nu møffes der på maven rundt i hele stuen. Tror ikke der går længe før hun kravler rundt.


Far og Mathilde øver sig til når de skal gå hjemme sammen, og der er kun 5 uger til... Hvilket jo også betyder at jeg skal startet på arbejde om 5 uger. Puha!!! Tiden går virkelig alt for hurtig. Men tror nu både at far og datter glæder sig.

Det er i hvert fald meget sjovere når det er far der giver mad. Man får lave at lege med maden.

Hendes far havde jo fødselsdag for en uges tiden siden. Og Mathilde havde fået taget nogle fine billeder til ham i gave


Og så var vi ude og lege i sne for første gang. Tror kun at det var moren og faren der synes det var spændende. Hun virkede i hvert fald ikke særlig imponeret.


Og med far ude og lege i sne

Den finger smager nu godt


En lille grinebider


En lille pige, der måske ikke er helt så lille mere.





2 kommentarer:

  1. Det er en meget smuk datter, og jeg ved faderen glæder sig meget til hans orlov...
    Og Tinna, du er virkelig hurtig kommet i fin form
    Karina

    SvarSlet
  2. UHA, nu skal du huske på at der er MEGET MEGET MEGET lang tid til at min orlov starter. Utroligt lang tid. Tinna skal slet ikke starte på arbejde lige pludseligt

    SvarSlet